Spray Bio ambiental antistres catei si pisici...

Spray Bio ambiental antistres catei si pisici 125ml

In stoc
34,63 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Folosiți la nevoie, pentru a le oferi prietenilor blănoși, un sentiment de siguranta, securitate și calm când apar momente stresante. Ideal în caz de anxietate, stres, vizite la veterinar, pregătirea băii, zgomote puternice, evenimente aglomerate și gălăgioase, călătorii, socializare cu alte animale sau apariția unui membru nou în familie.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Este important să acordăm animalelor noastre atenție, încurajări și empatie, pentru ca ei să se simtă protejați și în siguranță in preajma noastră și gata de noi provocări!

Partea bună este că există soluții naturale și eficiente care să inducă calm, curaj și să crească nivelul de încredere!

Experții Biovetol vă oferă o formulă inovatoare, potrivită pentru căței și pisici, pentru ca aceștia să își păstreze echilibrul emotional atunci când situația o cere. Sprayul Ambiental Ocalme Bio are la  bază ingrediente bio adaptogene: apă de lavandă, ulei esențial de lămâie, lavandină și scorțișoară.

Folosiți la nevoie, pentru a le oferi prietenilor blănoși, un sentiment de siguranta, securitate și calm când apar momente stresante.

Ideal în caz de anxietate, stres, vizite la veterinar, pregătirea băii, zgomote puternice, evenimente aglomerate și gălăgioase, călătorii, socializare cu alte animale sau apariția unui membru nou în familie.

Biovetol susține protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociația „Un acoperiș pentru albine”.                 

 Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferinta si anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și aplicati pe o compresă curățand cu blândețe conturul ochilor, boticului si nasului. Utilizați o compresă curată pentru fiecare zonă.

Avertizari:

Numai pentru uz ambiental, nu aplicați pe animal, nu se înghițiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține limonen, linalol. Poate produce o reacție alergică. A se păstra și folosi în spații ventilate și aerisite. Produs inflamabil!

Certificat:

ECOCERT Greenlife  

ALC24
3700543086529

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.