• -7%
Carnilove Wild Meat cu Miel si Porc mistret,...

Carnilove Wild Meat cu Miel si Porc mistret, hrana umeda caini, 400 g

In stoc
14,53 RON 15,62 RON -7%
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Hrană completă fără cereale sub formă de pateu, pentru câini adulţi indiferent de rasă, cu carne de miel şi de mistreţ. Carnea de miel și de mistreţ o combinație perfectă sunt bogate în nutrienți naturali și un conținut ridicat de proteine de înaltă calitate. Aceste proteine sunt ușor digerabile și pot fi utilizate în proporție mai mare. Carnea de miel sursă importantă de seleniu, fier, zinc și vitamina B, precum și acizi grași nesaturați.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Hrană completă fără cereale sub formă de pateu, pentru câini adulţi indiferent de rasă, cu carne de miel şi de mistreţ.

Carnea de miel și de mistreţ o combinație perfectă sunt bogate în nutrienți naturali și un conținut ridicat de proteine de înaltă calitate. Aceste proteine sunt ușor digerabile și pot fi utilizate în proporție mai mare. Carnea de miel sursă importantă de seleniu, fier, zinc și vitamina B, precum și acizi grași nesaturați. Mistretul sălbatic este o sursă foarte bogată de proteine cu un conținut foarte scăzut de grăsimi, o excelentă sursă de energie și nu duce la creșterea nivelului de colesterol din sânge.

Compoziția: miel (35%), mistreț (32%), fructe de pădure (2%), afine (2%), zmeură (2%), minerale (1%), ulei de somon (0,1%)

Ingrediente analitice: proteină brută 11,1%, grăsime 6,6%, umiditate 75%, cenuşă brută 2,5%, fibră brută 0,54%.

Varsta
Adult
Ambalaj
Conserva
MRV.104100131
8595602529315

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.