Trovet Dog Hypoallergenic cu Miel 400g

Trovet Dog Hypoallergenic cu Miel 400g

In stoc
16,08 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Trovet Dog Conserva Hypoallergenic Miel, 400 g este o dieta special creata pentru cainii adulti care prezinta intoleranta alimentara sau alergii de natura alimentara.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 
Trovet Dog Conserva Hypoallergenic Miel, 400 g este o dieta special creata pentru cainii adulti care prezinta intoleranta alimentara sau alergii de natura alimentara.


Trovet Dog Conserva Hypoallergenic Miel, 400 g previne aparitia reactiilor imunologice - alergii alimentare - sau non-imunologice - intoleranta alimentara - datorate diverselor surse de proteine sau anumitor elemente din compozitia hranei uscate obisnuite.

Hrana pentru caini Trovet Dog Conserva Hypoallergenic Miel, 400 g:

• Are o singura sursa de proteine-carnea de miel-indepartind astfel riscul aparitiei alergiilor la diverse alte surse (carnea de pui/vita/porc )
• Singura sursa de carbohidrati este orezul
• Previne reactiile imunologice (alergii alimentare) si non-imunologice (intoleranta alimentara) care se manifesta prin reactii la nivelul blanii/pielii sau probleme digestive (diaree/voma)
• Trecand la dieta hipoalergenica se vor reduce treptat pruritul si leziunile pielii asociate cu scarpinatul frecatul si muscatul.
• contine numai antioxidanti naturali

Contraindicatii:  Trovet Dog Caine Hypoallergenic Miel - Conserva 400g nu este recomandat in cazul cainilor cu hipersensibilitate la carnea de miel.

Ingrediente: carne și derivate animale (miel), cereale (orez), derivate de origine vegetală (pulpă de sfeclă, celuloză, gumă guar), minerale, zahăr, uleiuri și grăsimi (ulei de floarea soarelui).

Constituenti analitici: proteine 10%, grasime 5%, cenusa 1.5%, fibre 1%, umiditate 77%.

trov33

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.