Trovet Cat Renal & Oxalate, hrana uscata...

Trovet Cat Renal & Oxalate, hrana uscata pisici, 3kg

In stoc
106,62 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Mentine-i sub control afectiunile renale și urinare cu TROVET Cat Renal & Oxalate, dietă veterinară pisici, hrană uscată, afecțiuni renale și urinare (oxalați), 3kg.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Mentine-i sub control afectiunile renale și urinare cu TROVET Cat Renal & Oxalate, dietă veterinară pisici, hrană uscată, afecțiuni renale și urinare (oxalați), 3kg

 

Beneficii:

  • Ajută rinichii în reglarea echilibrului apei și electroliților în organism;
  • Tine sub control afectiunile renale si urinare.
  • Dieta cu valoare biologică ridicată;
  • Risc redus de formare a oxalaților de calciu;
  • Nivel redus al proteinelor, acoperind nevoile organismului de aminoacizi esențiali;

 

  Susține sănătatea aparatului urinar al animalului de companie prin recomandarea și folosirea unei diete special concepută pentru a ameliora simptomele insuficienței renale și urolitiaza cauzată de urați, cistină și oxalați de calciu.

 TROVET Cat Renal & Oxalate, dietă veterinară pisici, hrană uscată, afecțiuni renale și urinare (oxalați), 3kg se recomandă pisicilor adulte care prezintă simptome ce țin de buna funcționare a aparatului urinar precum insuficiența renală.

Conține calciu ușor absorbabil și un nivel ridicat de vitamine D3 care favorizează absorbția în organism și un nivel scăzut de fosfor pentru prevenția distrofiei renale

trov4

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.