Lotiune spray dentara Bio catei si pisici 125ml

Lotiune spray dentara Bio catei si pisici 125ml

In stoc
52,72 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Biovetol vă oferă o formulă special concepută pentru sănătatea orală, potrivită atât pentru căței, cât și pentru pisici, pentru ca aceștia să se bucure de sănătate și îngrijire optimă, totul cu ingrediente riguros selectate, 100% naturale.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Experții Biovetol vă oferă o formulă special concepută pentru sănătatea orală, potrivită atât pentru căței, cât și pentru pisici, pentru ca aceștia să se bucure de sănătate și îngrijire optimă, totul cu ingrediente riguros selectate, 100% naturale. Formula delicată Bio, pe bază de apă de lavandă, mentă, rozmarin și extract apos de cimbru timol.

Protejează și susține sănătatea gingiilor și a dinților sensibili, controlează apariția plăcii bacteriene și a tartrului, păstrând albul dinților, are efect antiseptic și antibacterian asupra gingiilor, previnnd respirația urât-mirositoare.

Biovetol susține protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociația „Un acoperiș pentru albine”.

Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Daca animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și pulverizați direct în cavitatea bucală și pe dinți. Pentru animalele mai sensibile la pulverizare, aplicați produsul pe un tampon din bumbac și mângâiați cu blândețe dinții și limba.

Avertizari:

Sigur de administrat începând cu vârsta de 10 săptămâni. Numai pentru uz extern. Nu înghiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține linalol. Poate produce o reacție alergică. A se folosi în 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Certificat:

ECOCERT Greenlife  

ALC1
3700543085164

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.