Wilda Siberica – Șampon de Detoxifiere Urbană –...

Wilda Siberica – Șampon de Detoxifiere Urbană – câine și pisică 400 ml

Ultimele produse in stoc - 1 buc ramase.
34,99 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Șampon Organic Urban-Detox pentru animalele de companie care trăiesc în orașele mari și a căror blană are nevoie de o revitalizare și o curățare profundă.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Șampon Organic Urban-Detox pentru animalele de companie care trăiesc în orașele mari și a căror blană are nevoie de o revitalizare și o curățare profundă.

Folosim ingrediente organice și plante recoltate din sălbăticie:

Rădăcină de Maral de Altai – este rădăcina favorită a căprioarelor. Mai este denumită și Rădăcina Vieții. Rădăcina de Maral este o sursă de energie concentrată pentru căprioare. Le face mai puternice și mai rapide atunci când au nevoie să-și depășească inamicii în sălbăticie. Are proprietăți antioxidante și detoxifiante, ajută la curățarea și reîmprospătarea pielii și a blănii.

Rhodiola Rosea – bogată în vitamine și micronutrienți care hidratează blana și o fac rezistentă la mediul exterior.

Ulei saponificat din Cedru este un detergent natural care asigură o curățare eficientă și delicată.

Controlat organic.

Wilda Siberica folosește ierburi sălbatice siberiene, cu calități speciale, care sunt culese manual de către localnici. Conțin extracte organice prețioase din plante siberiene de la fermele organice Natura Siberica.

Wilda Siberica își dorește să aducă schimbări pozitive în viața populației native din Siberia. Plătim premium pentru recoltarea plantelor și ierburilor sălbatice pentru a putea susține astfel micile triburi siberiene: triburile Shor și Khakass din Khakassia, Aleuts, Eskimo și Evens din Kamchatka și comunitățile Nivhkh din Sakhalin. Prin simpla alegere a produselor noastre contribui și tu la ajutorul nativilor din Siberia, a familiilor și a comunităților locale.

Adaptogeni – plante unice care supraviețuiesc în temperaturi ce variază de la -50 la + 50 de grade Celsius. Ca rezultat, ele posedă calități rare care sunt folosite terapeutic și conferă beneficii miraculoase pielii și blănii animalelor.

Recomandat de veterinari și de crescători. 

Vegan. 

Netestat pe animale.

ECOPETCARE ORGANIC controlat de ECOCERT Greenlife. Standardul este disponibil pe http://ecopetcare.ecocert.com

10,3% organic din total

98,8% de origine naturală din total

02863E
4743318102863

Apă, extract din floare/frunze/tulpină de Sulfină Albă*, coco-sulfat de sodiu, lauril glicozid, clorură de sodiu, extract din rădăcină de Maral de Altai*WH, oleat de potasiu, ulei din semințe de Pin Siberian*WH, ulei din fructe de Cătină Albă*, glicerină, hidroxid de potasiu, apă din rădăcini  de Rhodiola Rosea, extract de frunze/tulpini de Aralia Mandshurica*, extract din floare de Mușețel *, extract din rădăcină de Săpunariță*, extract din rădăcini de Nufăr Galben, extract din frunze/tulpini de Rododendron, gliceril oleat, alcool benzilic, acid dihidroacetic, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric, parfum, linolenă, linalool.

*ingrediente provenite din ferme organice

WH – extracte și uleiuri provenite din ierburi și plante recoltate din sălbăticie.

Aplicați o cantitate generoasă de șampon pe blana și pielea umedă. Masați bine în blană. Clătiți bine și repetați dacă este necesar, apoi aplicați balsamul. Periați și pieptănați blana atunci când este uscată.

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.