Vet`s Best – Spumă fără apă pentru pisici

Vet`s Best – Spumă fără apă pentru pisici

Stoc epuizat
30,94 RON
Include TVA

Spumă pentru curățarea fără apă a pisicilor cu ovăz coloidal, panthenol, aloe vera și mușețel – 150ml Gama Vets Best de „spălare fără apă” oferă o unică și foarte practică metodă de a menține blana animalului de companie curată și frumos mirositoare. Este blândă cu blana, dar eficientă în îndepărtarea murdăriei, ajută la hrănirea blănii și la întreținerea ei.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Extrem de ușor de folosit și rapidă, această metodă nu are nevoie de apă. Formula „leave in” calmează pielea iritată și o hidratează.

Acest produs vă oferă o modalitate simplă și practică de a menține blana pisicii curată și frumos mirositoare. Curăță delicat blana pisicii și o lasă hidratată și hrănită.

Beneficii:

  • Ajută la hidratarea, hrănirea și descurcarea blănii pisicii.
  • Ajută la hidratarea pielii uscate și iritate.
  • Simplu și ușor de folosit – nu aveți nevoie de apă.
  • Este formulă leave-in, care nu necesită clătire.
  • Nu afectează antiparazitarele topice.

Ingrediente:

Apă, sulfat laureat de sodiu, polisorbat 20, cocoamfoacetat disodic, fenoxietanol, imidazolidin uree, metil paraben, etil paraben, propil paraben, butil paraben, ovăz coloidal, DL panthenol, hidroxipropil guar hidroxipropil trimoniu, clor, parfum, aloe vera, ulei de mușețel, acid citric, alantoină, alfa bisabolol, vitamina E uleioasă.

 

Instrucțiuni de folosire:

Agitați bine înainte de folosire și aplicați spuma direct pe blana pisicii. Masați cu blândețe spuma pe tot corpul animalului, de la cap la lăbuțe, evitând zona ochilor. Nu este nevoie de clătire. Lăsați să se usuce, apoi periați pentru o blană strălucitoare.

80111-6P
031658801114

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.