Spray Bio indepartare miros urina pisici 240ml

Spray Bio indepartare miros urina pisici 240ml

In stoc
36,89 RON
Include TVA Livrare in 2-5 zile lucratoare

Recipientul practic cu pulverizator e ideal atât pentru suprafețe tari, cât și pentru cele moi, 100% biologic: nu e periculos pentru oameni sau animale! Creat special pentru îndepărtarea mirosului de urină de pe mobilier, covoare, pardoseli şi alte obiecte care au fost sau sunt în pericol de a fi marcate de patruped. În plus acționează ca un repelent și limitează accesul pisicii acolo unde este pulverizat.

14 zile retur

Plati securizate

Promotii noi in fiecare saptamana!

 

Eficient în mod natural! Îndepărtează definitiv, petele, chiar și cele vechi și mirosul de urină, fără a lăsa urme și fără riscuri pentru animal, datorită compoziției organice unice pe bază de oțet, de apă de mentă, apă de rozmarin, uleiuri esențiale de eucalipt globus și de lămâie recunoscute pentru efectele repelente și neutralizante.

Spre deosebire de alte produse de curățare, spray-ul descompune cristalele persistente ale acidului uric, acestea fiind eliminate, nu doar acoperite de parfum. Astfel mirosul de urină e într-adevăr complet îndepărtat, iar pisica nu-l va mai putea simți și nu va mai fi încurajată să urineze în acel loc. În plus, compoziția include un așa numit blocator de feromoni care previne pisica să remarcheze acea zonă.

Recipientul practic cu pulverizator e ideal atât pentru suprafețe tari, cât și pentru cele moi,

100% biologic: nu e periculos pentru oameni sau animale!

Creat special pentru îndepărtarea mirosului de urină de pe mobilier, covoare, pardoseli şi alte obiecte care au fost sau sunt în pericol de a fi marcate de patruped. În plus acționează ca un repelent și limitează accesul pisicii acolo unde este pulverizat.

 Mod de utilizare:

Agitați produsul înainte de utilizare. Pulverizați la nevoie, pe zona murdară, curățată în prealabil, cu 1 până la 2 pulverizări pentru fiecare 100 cm2, de la o distanță de 20 cm. Se lasă să acționeze fără să se clătească. Nu pătează.

Avertizari:

Numai pentru uz ambiental, nu aplicați pe animal, nu se înghițiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține limonen, linalol. Poate produce o reacție alergică. A se păstra și folosi în spații ventilate și aerisite.

Certificat:

ECOCERT Greenlife  

ALC26
3700543085874

Recenzii

Nicio recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Doggoz.ro. Mai multe informații.